DUVs första träning sedan träningsuppehållet.

Idag hade vi vår första träning inför IFK matchen. Alla spelarna var taggade och lite nervösa precis som det vara. Vi saknade bara 4-5 spelare och visade upp bara lite ringrostighet. Det är väl mest tränarna som under uppehållet lagt på ett eller två kilo för att klara närkamperna med IFK spelarna. Det var skoj att fyra av våra tjejer var upp och tränade och jag skulle tro att vi blir fem eller sex tjejer som spelar matchen i år vilket är jätteroligt!
Fyra träningar kvar till den stora matchen och Eric Weyand visade storformen direkt i mål! Det kommer nog att bli svårt för IFK att överlista honom den 4 september klockan 18.30. Konstigt nog såg jag inte några spioner från IFK som tittade på träningen. Förutom en glödhet Eric skulle de ha fått se "Keegan" gjort många fina mål. Styrkan i vårt lag sitter ju förstås som alla år i gemenskapen och omtänksamheten!
För min egen del så var det jätteroligt att min kära syster äntligen kunde vara med på träningen igen. Hon gjorde ingen kanon träning, men hon tyckte att det var kul och precis som i OS är det det viktigaste i vårat lag förutom gemenskapen!


Kommentarer