Ronjas hypokondri

Idag var jag, Linda, Mamma, Håkan och Ronja och tittade på finalerna av Alandia Cup. Det är en fantastisk tillställning som vi alla ålänningar skall vara stolta över. Allt frivillig arbete som gör cupen möjlig är fantastisk och visar hur viktigt frivilligarbete är för diverse föreningar. Till exempel för D.U.V och tivolit som varit i staden i en vecka. Alla dessa frivilliga skall ha ett stort tack och spelar en betydande roll i vårt samhälle.
Hyps vann flickornas final med 2-0 mot VJS Antiloopit och i pojkarnas final vann Steve Beeks  Soccer School över Grankulla IFK med 4-0. Det var sjätte gången Steve Beeks Soccer School vinner turneringen. Tyvärr förlorade vi i år mot The Dads' of Steve Beeks Soccerschool. Matchen spelades igår och "Steve Beeks" gick segrande även därifrån med 6-5. Nästa år skall vi ta revansch! 
Ronja hade väldigt svårt att koncentrera sig på matchen utan pratade nästan uteslutande om hur trött och sjuk hon var. I vilket fall var det väldigt roligt att hon var med. Det ligger en väldig problematik i hennes hypokondri och Sara Bruu har gjort ett mycket bra radioprogram där jag medverkar,Hela människan om hypokondri. För människor som har närstående med samma problematik eller om man har intresse så rekommenderar jag er att lyssna på programmet.

Kommentarer