Innehållsrik dag!

Det har varit en dag med full fart idag. Började jobba klockan 7.15 på fritidshemmet Tärnan. Alltid lika roligt att ta emot barnen på morgonen och planera vad man skall göra för kul på morgonen och eftermiddagen. Vi hade möte med byggnadskommittén för Hammarlands blivande äldreomsorgsboende ute på plats i Kattby. Det ser ut att bli väldigt fint när det är klart. Här blev det återigen tal om södragatan 18 och jag hoppas verkligen att när stadsstyrelsen på torsdag tar upp ärendet så går de på Veronica, Mikael och Kajs linje!
Väl tillbaka på Tärnan så gick jag och Lara Granlund på utflykt med tio barn. Eller rättare sagt, vi tog bussen till torget för att därefter gå till Mariebad och simma. Det var en skön promenad och vi och barnen hade väldigt kul på Mariebad. Efter jobbet for vi och handlade, städade och lagade mat. Efter detta bar det ut till pulkbacken med Linda och mina bonusbarn Frida och Rebecca.
Klockan 19 var det dags för möte om vem Socialdemokraterna skulle ställa upp på listan till riksdagsvalet. Vi ställer upp på samma lista som Elisabeth Nauclér med Christian Beijar som vår kandidat. Christian har stor politisk erfarenhet och tack vare sin utbildning och nuvarande arbete så står han för de socialdemokratiska grundåsikterna. Det skall bli mycket intressant att se de andra partiernas kandidater!

Kommentarer