Veckan på Tärnan (Diego Forlan & Familjemiddagen)

Det har varit en händelserik vecka på Tärnan. I tisdags var Diego Forlan i skolan vilket betydde att media var där. Det var väldigt intressant att se honom och hur barnen blev intresserade av honom trots att de inte tidigare haft något som helst fotbollsintresse. Det var en väldigt nyttig upplevelse för barnen att se och höra honom. Svaren han gav barnen var bra och i det stora hela verkade han väldigt ödmjuk.
Och ja, det kändes ju inte helt fel att ha en Atletico Madrid tröja med hans autograf, så antagligen var det inte bara barnen som var glada över att han kom till skolan...
Idag har vi haft familje middag för tvåorna som slutar hos oss i vår eller till hösten. Det var många som kom och det var lika trevligt som det brukar vara. Samtidigt är det alltid lite vemodig när man efter två år skall lämna över barnen. I år som nästan alla år känns det som att alla barn kommer klara att komma hem till ett tomt hem (efter skolan) när de börjar trean. Det betyder att vi har gjort vårat jobb, vilket känns väldigt bra.
Vi serverar alltid korvsoppa, för att det finns flest moment som barnen kan vara med på när vi lagar den. Tvåorna har skalat morötter och potatis. Rivit kålrot, hackat purjolök, skurit korv, morötter och potatis. Dessutom har de bakat muffins och tärnan bröd. Alla servetter vi använde vikte de och satt i glasen, dukade fram på borden och plockade vitsippor som bordsdekorationer. Barnen har som alltid gjort det mesta jobbet och skall ha allt beröm för att middagen i år igen blev såpass lyckad!
Jag har nog ett av de absolut bästa och mest variationsrika jobben man kan ha!
Förra veckan OS,den här veckan intervju med Diego Forlan, familjemiddag, spela fotboll, hjälpa barnen att laga mellanmål, möten, dagisbesök och mycket mycket mera.

Kommentarer