Uteaktiviteter i underbart vårväder!

Den här helgen har hela familjen haft rörelse och aktivitet som "tema". Från Aba skol beställde vi känguru hoppstyltor som blev en verklig succé. Rebeccas rekord blev under helgen 678 hopp, hon hade prövat att hoppa tidigare när hon gick på Tärnan. Frida hade aldrig prövat hoppa och klarade under helgen 273 hopp. Frågan är bara vad grannarna tyckte för de "gnisslar" ganska mycket när man använder dem. På lördag dag var vi ut till geta och sprang Majblomsloppet, 1 km. Tjejerna var mäkta stolta när Malin Tillström intervjuade dem för Nya åland.Majblomsloppet.
När vi kom hem städade vi gården och krattade den så att den är i fint skick nu när "våren" drar igång. På kvällen avslutade vi med att fara och titta när Linda och Paf ställde upp i Nattcupen i Volleyboll.
På fredagen cyklade vi till Mariebad och simmade på förmiddagen. Det var kul att se Mariebad så välfyllt, ca 290 deltagare i simtävlingar. Barnen var i låg- mellanstadie ålder vilket ju medföljer att rätt många föräldrar också var med. Det var många deltagare både från Sverige och Finland vilket ju gör att staden tjänar ganska bra på hotellnätter etc. Det är alltid roligt när andra sporter än fotboll/golf/fiske gör att det kommer turister. Det är även kul att se att Mariebad nyttjas såpass väl och ses som ett bra ställe för turister att komma till.
Efter simningen och cyklingen var vi ganska trötta, men fortsatte ändå att vara ute och nu är detta slutet på en fantastiskt fin och aktiv helg!

Kommentarer