Ytternäs skolas läsnatt

Ytternäs skolas läsnatt i Åland 24
Vi har ett fantastiskt skolbibliotek i Ytternäs skola. Läsnatten är en väldigt rolig tillställning. Att dessutom IFK Mariehamn är med gör det ännu intressantare för barnen att ta sig till skolan och läsa. Iom att alla barn måste ha någon ansvarig vuxen med sig så blir det ju en mysig familjär stämning då föräldrar, mor- far- föräldrar och bonusföräldrar är deltagande inom skolan. Roligt att skolans lokaler kan användas till liknande arrangemang.
Alla evenemang där barn gör annat än ser på TV eller spelar dator är så viktiga i dagens samhälle. Vi som jobbar med barn och vi som är (bonus)föräldrar måste jobba för att skapa intresse för idrott, musik, läsning, naturen m.m.  Jag är helt säker på att Ytternäs skolas läsnatt väcker ett läsintresse hos många som kanske inte tycker böcker är så intressant. Ett stort tack till Elspeth Randelin för jobbet hon har gjort med Ytternäs skolbibliotek! Även ett stort tack till alla de andra som jobbar inom skolan och hjälper till att få evenemanget såpass bra som det är!

Kommentarer

  1. Det här borde de ha haft när du och jag gick i Ytternäs skola! Fastän på den tiden så läste vi och idrottade mycket ändå. Berodde nog förmodligen på att vi hade svt1,svt2,finska ettan och tvåan att välja mellan. Då var det ganska lätt att tycka att böcker och idrott var roligare än TV:n!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Böckerna har ALLTID varit roligare än idrott och TV:n och kommer alltid att vara det :-)

      Radera

Skicka en kommentar